Möte & konferens

NAVET som plats för möten och konferenser

Navet är ett mycket uppskattat Science center mitt i Borås. På ett för många oväntat sätt utmanas och lär du dig här om matematik, teknik och hållbar utveckling - oftast genom att själv få delta. Eftersom Navets personal brinner för kunskapen ur ett sant mänskligt perspektiv är de interaktiva utställningarna, workshoparna och pedagogiken på samma gång kittlande och tankeväckande - eftersom alla sinnen används och berörs.

Enkelt uttryck är det humanistens naturvetenskap som är i centrum på Navet.

Visionen för Navet är att varje människas möte med naturvetenskap och teknik ska kännas glädjefullt och inspirerande. Att själv delta och förmera upplevelsen är därför extra viktigt.

Navet erbjuder möjlighet att ordna aktiviteter, konferenser och utbildningar i spännande lokaler för mellan 10 och 400 personer. Kuben är den största lokalen, ett stort flexibelt rum med flyttbar scen och en ljud- och ljusanläggning av hög kvalitet.

Kuben är en överbyggd innergård där ytterväggar blivit innerväggar, detaljer som portar och belysning finns kvar. Här finns både rörligt och fast ljus, sammanlagt kan ett antal olika scenarier skapas.

Exempel på middagsaktivitet:
Kvällen inleds med en välkomstdrink i upplevelseutställningen Hållbara val. Er guide presenterar tankar kring en hållbar framtid och visar på alla möjligheter kring detta. Dessutom öppnar vi gärna de interaktiva experimentstationerna för er.

Efter minglet visar vi in till Navets stora eventhall Kuben där middagen står framdukad. om du så önskar är extraaktiviteter enkla att ordna i Kuben, med dess flexibla ljus- och ljudanläggning. 

Navets lokaler erbjuder spännande kreativa miljöer, med medarbetarna som har lång erfarenhet av att ta emot större sällskap.

Exempel på aktiviteter:
Alla Navets aktiviteter bygger på samarbete och ger stor möjlighet att ha kul tillsammans, samtidigt som kunskaper och nya insikter fås automatiskt. Navets lokaler erbjuder spännande kreativa miljöer och passar även bra för konferenser. Dessutom har medarbetarna lång erfarenhet av större grupper.

Fem förslag på aktiviteter:

· En resa ut i Universum.

· Bli kriminaltekniker och lös ett kriminalfall i Navets krimlab.

· Bygg flytande farkoster och tävla i Navets vattenutställning.

· Utmaningar i matematik, träffa en matematiker i Navets matematikpalats.

· Skattjakt i alla Navets utställningar.

Kombinera er personaldag med aktiviteter under ledning av NAVETs pedagoger. Boka ett mötesrum på NAVET för er APT och lägg till en guidad visning i någon av våra utställningar. 

På NAVET serveras du alltid KRAV och Fair trade kaffe och te.